Storstockholms brandförsvar söker en arbetsledare för verksamheten med brandinstruktörer

Vi söker nu en arbetsledare till vår verksamhet med brandinstruktörer. Rollen kommer innefattas av ett spännande och varierande arbete med goda möjligheter att påverka både planering samt genomförande. Brandinstruktörerna arbetar främst med brandförbyggande verksamhet men även med olycksförebyggande frågor.

En stor del av arbetsuppgifterna omfattas av relationsskapande verksamhet, både ur ett förebyggande perspektiv men också genom händelsebaserade insatser. Du arbetar aktivt för att skapa och bibehålla en god relation till de som bor och vistas i våra prioriterade område. Arbetet bedrivs i varierande miljöer såsom, bostadsområden, skolor, fritidsgårdar, på evenemang mm.

Verksamheten bedrivs i samarbete med Svenska bostäder, Familjebostäder samt Stockholmshem. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt med en gemensam strategi i syfte att öka kunskapen, skapa trygghet och motverka bränder.  

Din roll

I din roll som arbetsledare för instruktörsverksamheten har du till uppgift att planera, leda/fördela och följa upp arbetet. Du är en del av den dagliga verksamheten och tillsammans med resten av instruktörerna arbetar du mot uppsatta mål. Enhetschefen på Kista brandstation är din närmsta chef och den du rapporterar till.

Vi erbjuder

Storstockholms brandförsvar erbjuder en respektfull, öppen, professionell och pålitlig kultur där gemenskapen är stark. Vi har höga ambitioner och snabb utvecklingstakt. Alla våra medarbetare bidrar till att skapa ett tryggare samhälle. Vi vågar prova nya idéer och att ändra och utveckla efter hand. Alla medarbetare omfattas av kollektivavtal vilket innebär en trygghet för dig. Vi erbjuder också goda möjligheter till träning och friskvård på arbetstid.

Krav

  • Genomförd gymnasieutbildning
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska.
  • Erfarenhet av administrativt arbete och goda kunskaper i Microsoft Office.
  • Förmåga att på egen hand kunna planera, genomföra och följa upp arbetet.

Meriterande

  • Erfarenhet och ett stort intresse av att arbeta och samverka med andra människor.
  • Bra kontaktnät eller annan förankring i Stockholms stads ytterområden.
  • Kunna kommunicera på ett eller flera utomeuropeiska språk.
  • Utbildning och erfarenhet av förebyggande verksamhet.
  • Erfarenhet av arbetsledning.

Villkor

Tidsbegränsad anställning till och med 2020-12-31, med möjlighet till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökan

Låter tjänsten och vår verksamhet intressant och som något du skulle passa för, skriv då och berätta vad det är som gör just dig lämplig till den tjänst vi söker och hur du kan bidra till vår verksamhet.

Din ansökan med bifogat CV och eventuella betyg vill vi ha senast 20 oktober 2019 till registrator@ssbf.brand.se. Märk ansökan med diarienummer: dnr 211-709/2019.

Vi registrerar alla ansökningar enligt offentlighetsprincipen. Du kommer att få ett e-postmeddelande att vi mottagit din ansökan. Vi kontaktar dem som är aktuella för intervju.

Frågor

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Enhetschef Kista, Malin Sundström, telefon: 070-764 88 68 eller e-post: malin.sundstrom@ssbf.brand.se

Fackliga företrädare

Kontakta vår växel, telefon 08-454 87 00, för namn och kontaktuppgifter till fackliga företrädare