Läs mer om vår personuppgiftshantering och kakor här Jag accepterar cookies
Sök
Meny

Flaggan i topp för att fira mångfalden

Aktuellt
Publicerad 2023-08-01

Stockholm Pride 25-årsjubilerar med temat "Fira mångfalden". Storstockholms brandförsvar kommer även i år att att delta i den stora Prideparaden och under hela veckan hissar vi regnbågsflaggan i topp på alla brandstationer.

Att det kan slå gnistor mellan vilka personer som helst är en självklarhet. Att räddningstjänsten står för allas lika värde likaså. Storstockholms brandförsvar hissar regnbågsflaggan tillsammans med många räddningstjänster i Sverige för att visa att vi gemensamt står upp för alla människors lika värde och att vi aktivt tar ställning för likabehandling och mot diskriminering. 

Nummer 95 i Prideparaden

Möt medarbetare från Sveriges räddningstjänster och MSB när vi deltar i den stora Prideparaden lördagen den 5 augusti. Räddningstjänsten i Sverige startar som nummer 95 av 150 anmälda ekipage i paraden. 

Prideparaden i Stockholm är Skandinaviens största Prideparad med tiotusentals deltagare och en jättestor publik längs paradvägen. Det är en glädjefylld och färgglad manifestation av kärlek för mänskliga rättigheter och en demonstration för allas rätt att älska och vara den de vill.

Var med och visa detta den 5 augusti när vi tillsammans tågar genom ett Stockholm fyllt av kärlek och när vi firar mångfalden!