Riktlinjer för vår grafiska profil

Storstockholms brandförsvar är ett välkänt varumärke med gott anseende. Därför är det viktigt att du som samarbetspartner utgår från vår grafiska identitet när du tar fram material som handlar om oss. På så sätt får mottagaren en korrekt signal om vem som är avsändare.

Grafisk manual

Här kan du ladda ner vår grafiska manual som innehåller de viktigaste reglerna för hur den grafiska profilen ska användas. Bland annat hittar du information om vilka typsnitt och färger vi har och beskrivningar av vårt bildmanér och språkbruk.

Ladda ner: Grafisk manual
Uppdaterat 2017-10-12 Giltig från 2017-01-01

Storstockholms brandförsvars grafiska manual är vårt verktyg för att skapa en tydlig grafisk profil i syfte att stärka vår identitet.

 

Logotyp

Vår logotyp finns i olika versioner och används på olika sätt i olika sammanhang. Här kan du ladda ner rätt version för ditt användningsområde. Vår logotyp får bara användas på de sätt som beskrivs i den grafiska manualen. Därför rekommenderar vi att du inte sparar materialet på din dator efter användning, utan laddar ner nytt material vid varje tillfälle. Då får du alltid korrekt version.

Ladda ner: Logotyp för Office och webb
Uppdaterat 2017-10-12

Storstockholms brandförsvars logotyp för Office och webb. Den komprimerade filen innehåller färg och svartvit version av logotypen i PNG-format.

Ladda ner: Logotyp för tryck
Uppdaterat 2017-10-12

Storstockholms brandförsvars logotyp för tryck. Den komprimerade filen innehåller vår logotyp i färg respektive svartvitt för tryck på ljus respektive mörk bakgrund. Filerna är i EPS-format.