Lediga tjänster

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Välkommen med din ansökan.

Brandman sommaren 2020? Storstockholms brandförsvar söker vikarier

Nu söker vi dig som vill vikariera som brandman på Storstockholms brandförsvar sommaren 2020. Du kommer att genomgå vår uppskattade introduktionsutbildning innan tjänstgöringen. Hos oss får du hjälpa till att skapa trygghet och rädda liv mitt i händelsernas centrum och i en arbetsmiljö som präglas av respekt, pålitlighet, öppenhet och professionalitet.

Storstockholms brandförsvar söker en avdelningschef för riskhantering

Vi söker dig som är strategisk och har en helhetssyn och vill vara med och skapa goda förutsättningar för Storstockholms brandförsvar att rädda liv när olyckan händer. Du kommer vara placerad på Johannes brandstation i centrala Stockholm. Avdelningen för riskhantering arbetar med förebyggande brandskyddsarbete i syfte att förhindra olyckor och risker i samhället.

Storstockholms brandförsvar söker ingenjörer till riskhanteringsavdelningen

Vill du rädda liv genom att minska risken för – och minimera konsekvenserna av – bränder och olyckor? Vill du bidra till ett säkrare och tryggare Stockholm genom att jobba med byggnadstekniskt brandskydd och riskhanteringsfrågor i samhällsbyggnadsprojekt? Då kan vi erbjuda dig en självständig och utvecklande roll i en händelserik arbetsmiljö.

Räddningspersonal i beredskap (RiB) – Deltidsbrandman på Vaxholm & Ljusterö

I Storstockholms brandförsvar kan du arbeta som brandman på deltid. Det innebär att du deltar på övningar och räddningsinsatser – samtidigt som du har ett jobb eller studerar. Deltidsbrandmän bemannar idag två av våra stationer - Vaxholm och Ljusterö.