Lediga tjänster

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Välkommen med din ansökan.

Storstockholms brandförsvar söker utvecklingsledare

Storstockholms brandförsvar söker utvecklingsledare till avdelningen för analys och inriktning. Vi söker dig som vill leda utvecklingen av Sveriges största brandförsvar.

Storstockholms brandförsvar söker analytiker

Storstockholms brandförsvar söker analytiker till avdelningen för analys och inriktning. Vi söker dig som vill leda utvecklingen av Sveriges största brandförsvar.

Storstockholms brandförsvar söker studenter till sommarprojekt

Under sommaren 2018 behöver vi förstärkning för att kunna genomföra utvecklingsprojekt. Här har du möjlighet att vara med. Storstockholms brandförsvar arbetar i en expansiv region med en bredd inom samhällsskydd och beredskap. Vi arbetar dagligen med samhällsutveckling av komplexa miljöer i form av höga byggnader, tunnlar, arenor och undermarksanläggningar.

Räddningschef som även arbetar med analys- och inriktningsfrågor sökes

Storstockholms brandförsvar söker en räddningschef som även arbetar med analys- och inriktningsfrågor.

Storstockholms brandförsvar söker brandingenjörer

Stockholmsregionen är Sveriges mest expansiva region vars snabba tempo och komplexitet innebär stora utmaningar inom räddningstjänsten och samhällsbyggnadsområdet. Storstockholms brandförsvar är en del i flertalet större projekt som t.ex. Förbifart Stockholm, Nya Slussen, Nya Centralstationen och utbyggnaden av tunnelbanan, vilka innehåller hela spannet från planering, genomförande och driftskede med olyckshantering i vardagen.

Enhetschef till Storstockholms brandförsvar

Vill du leda och organisera arbetet på en brandstation i Sveriges största brandförsvar? Som enhetschef hos oss leder och inspirerar du 40 medarbetare i en organisation som skapar trygghet för 1,2 miljoner storstockholmare - dygnet runt.