Lediga tjänster

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Välkommen med din ansökan.

Storstockholms brandförsvar söker en redovisningscontroller

Nu söker vi en driven, professionell och prestigelös redovisningscontroller som vill vara med och skapa goda förutsättningar för Storstockholms brandförsvar att rädda liv när olyckan händer. Tjänsten är placerad på Johannes brandstation i centrala Stockholm.

Storstockholms brandförsvar söker en utbildningsadministratör

Storstockholms brandförsvar söker en kommunikativ och strukturerad utbildningsadministratör som brinner för utbildningsfrågor till våra utbildningar som bedrivs på Ågesta utbildningsanläggning söder om Stockholm.

Storstockholms brandförsvar söker ledningsoperatörer

Storstockholms brandförsvar söker ledningsoperatörer till Storstockholms räddningscentral. Vi söker dig som i rollen som ledningsoperatör vill vara en del i utvecklingen av Sveriges största räddningscentral.

Räddningspersonal i beredskap (RiB) – Deltidsbrandman på Vaxholm & Ljusterö

I Storstockholms brandförsvar kan du arbeta som brandman på deltid. Det innebär att du deltar på övningar och räddningsinsatser – samtidigt som du har ett jobb eller studerar. Deltidsbrandmän bemannar idag två av våra stationer - Vaxholm och Ljusterö.

Storstockholms brandförsvar söker en biträdande chef för räddningsavdelningen

Vi söker dig som är kreativ och strategisk och vill vara med och skapa goda förutsättningar för Storstockholms brandförsvar att rädda liv när olyckan händer. Du kommer vara placerad på Johannes brandstation i centrala Stockholm och arbeta som biträdande chef på vår största avdelning där mer än 500 personer inom den utryckande verksamheten ingår.